SKRIVNOST – ZAKAJ NE DELUJE PRI VAS? (19,50 €)

SKRIVNOST - ZAKAJ NE DELUJE PRI VAS? MolgaVerjetno poznate film in knjigo Skrivnost. Filozofija Skrivnosti je Slovenijo zajela v času preporoda, duhovnega iskanja in zlasti iskanja ravnovesja med materijo in duhom, med bitjo in pojavnostjo, med tuzemstvom in onostranstvom, za katerega nihče ne more z gotovostjo reči, da obstaja, kakor tudi ne zanikati obstoj nečesa, kar je onkraj nas. Če Bog res obstaja, dovoli, da ga iščemo.
Naša iskanja sprejema in nas vodi do bistva stvari, kjer veličino in božje lahko začutimo in dojamemo. Iskanja so večna in neskončna, kot je večno in neskončno naše bitje.

Bit človeka se vprašuje o usodi. Bit človeka se sprašuje o smislu trpljenja od časa zametkov človeškega. Skrajni optimizem morda deluje, morda ne. Sugestija in avtosugestija nekomu podari krila, drugega pa zatolče še globje v skrivnost obstoja, ki se po izročilu razkrije šele s fizično smrtjo. Lahko si prigovarjate, da boste na primer obogateli, kar uči Skrivnost. Lahko si prigovarjate karkoli.

Možno je vse, posledice odločitev nosimo sami.

Ta knjiga je namenjena odkritemu soočenju s samim seboj. Brez radikalnega reza v lastne igre človek ne more napredovati ne v manifestaciji materialnega, ne v realizaciji duhovnega. Brez vnovične samokreacije človek ostaja v blatu agonije in bede. Potrebno je soočenje s seboj. Kritično soočenje in sprotno utrjevanje dobrega, ki nas kot zaloga energije dvigne v času depresije in težkih trenutkov.

Skrivnost deluje, a nihče vam še ni povedal, zakaj.
»Kako« razumete šele, ko razumete »zakaj«.

Povedal vam bo Jaz.

Vaš partner za odpiranje razvojnih potencialov
© 2023 Molga | Vse pravice pridržane | Web produkcija: Studio Creadrom