Izkušnje

dr-lucija-mulej-knjigiIzr. prof. dr. Lucija Mulej s svojimi izkušnjami in modrostjo navdihuje skupine po Sloveniji ter svetu. Njena sposobnost vživetja v osebnost in zlasti manke osebnih profilov omogoča razvoj in napredek tako v skupinah kot pri posameznikih.

Že sedmo leto deluje in predava kot profesorica (docentka) in sodeluje s slovenskimi univerzami in mednarodnimi inštituti. Močne povezave neguje z EC University Perth. Uveljavila se je kot vodja skupin v mnogih neformalnih organizacijah, med drugim je bila vodilna v Gibanju za pravičnost in razvoj, kjer je ob dr. Janezu Drnovšku in Marku Pogačniku delovala kot generalna sekretarska . V HUMANI je predavala o potencialni moči posameznikov z duševnimi motnjami. Njen cilj je prenova psihiatrije in definicije bolezenskih stanj, kar vnaša v svoje programe izobraževanja in usposabljanja (programi skupinskega in individualnega treninga ) ter opisala v znanstvenih in poljudnih člankih.

Njeno temeljno vodilo je sistematično vplivanje na zavedno in podzavestno, ter uvajanje različnih prijemov, ki v vsakem primeru nudijo številne rezultate na poti k odpiranju kreativnih potencialov posameznikov in skupin.

MOLGA ustvarja rešitve.

Svetuje podjetjem in vodstvenim kadrom različnih organizacij.

Profesionalnost in visoka stopnja zaupnosti ter zlasti uravnotežen cenik storitev so ena izmed dodanih vrednosti podjetja MOLGA in njene direktorice, izr. prof. dr. Lucije Mulej.

Vaš partner za odpiranje razvojnih potencialov
© 2023 Molga | Vse pravice pridržane | Web produkcija: Studio Creadrom