Programi za posameznike

PSIHOLOŠKA KIRURGIJA

Človek kot bitje mnoštva dimenzij samemu sebi pogosto predstavlja velik problem. V vsebinski usmeritvi »psihološka kirurgija« se naučimo tehnik mišljenja, umiritve uma, vidikov ustvarjalnega mišljenja in novega osebnega načrta razvoja za lastnosti, ki jih želimo izpopolniti. Gre za nov vidik osebnega treninga, ob sodelovanju medicine, psihiatrije in psihologije.

DUHOVNA INTELIGENCA

Človek brez močnega duha izgori v času, ki nam predstavlja neprestane izzive. Dvig duhovne inteligence je dolgoročni cilj, kjer s pomočjo metodologije poštenja do sebe, discipline in dela dosegamo vidne rezultate v treh mesecih, trajne pa ob spremembi ključnih vsakodnevnih, poslovnih in osebnih navad. Navade oblikujejo nevronske poti, slabe razvade pa uničujejo konstruktivno sinergijo uma-telesa-duha.

NENADZOROVANE STRANSKE POSLEDICE

Razumevanje vzročno-posledičnih vezi je trajni izziv za vsakega posameznika. S pravilno notranjo naravnanostjo, s treningi in izobraževanjem o ključnih temah (antropologija spolov, antropozofija, psihoanaliza, nevropsihologija) dosegamo stanje, ko nenadzorovane stranske posledice ne delujejo več.

Vaš partner za odpiranje razvojnih potencialov
© 2023 Molga | Vse pravice pridržane | Web produkcija: Studio Creadrom