Mnenja študentov

MNENJA ŠTUDENTOV O NOSILKI PREDMETA MDR (METODOLOGIJA DRUŽBOSLOVNEGA RAZISKOVANJA) DOC. DR. LUCIJE MULEJ MLAKAR NA MFDPŠ CELJE

MZ: Gospa Lucija Mulej je profesorica, kakršne si lahko vsak študent samo želi za predavatelja. Učne ure je popestrila s kratkimi filmi, dopuščala odprta vprašanja, razpravo. Od nje smo dobili zelo, zelo veliko širino! Želim si, da bi bila predavateljica še kakšnega predmeta v prihodnje. Res je izjemna osebnost!

MZ, 2. letnik, redni: V moji dosedanji praksi največje pozitivno presenečenje. Strokovnost predavateljice na najvišjem nivoju. Odlično podana snov, sposobnost motiviranja študentov. Znanje je njena vrlina v širšem smislu. Ocena izvedbe predmeta (kvalitativni del) 10+.

MZ, 2. letnik, redni: Fantastična predavateljica, krasna ženska, odlična retoričarka, odprta glava.

MZ, 2. letnik, redni: Izredno zanimivo podajanje snovi s praktičnimi primeri in kvalitetno sprotno pojasnjevanje za nas novih izrazov in velika sposobnost profesorice za ustvarjanje medsebojnega dialoga in sodelovanja vseh študentov. Velika dostopnost profesorice za dodatna vprašanja.

MZ, 2. letnik, redni: Boljše teme in boljšega predmeta (kvalitativni del) še ni bilo na šoli. Predavateljica je izredna strokovnjakinja, z ogromno količino kvalitetnega znanja, razumljivo razlago in izjemno zanimivim prenosom svojega znanja na študente. Mislim, da pri njej ni nihče manjkal na predavanjih in da so nam predavanja minila kot bi trenil. Odlikuje jo odličen nastop in močna karizma. Takšni predavatelji so v ponos fakulteti. Upam, da bo želela sodelovati s fakulteto tudi na kakšnem drugem področju, ker bi bilo škoda, da ne bi izkoristili njen potencial, ki ga ima v sebi in pa seveda izredno voljo do predavanja in prenašanja znanja na študente.

MZ, 2. letnik, redni: Eno boljših predavanj, profesorica je strokovnjakinja na svojem področju in zna pritegniti poslušalca. Upam, da bo izvajala na fakulteti še druge seminarje, ki se jih bom z veseljem udeležila.

MZ, 2. letnik, redni: Izjemno zanimiva predavanja, veliko novega in zanimivega, predavanja podana na čudovit, zanimiv način. Odlično!

MZ, 1. letnik, redni: Odlična predavateljica, odprta za diskusije.

MZ: »Odprto« predavanje, veliko pogovora, izmenjave izkušenj. Veliko  informacij in priprave na magistrsko oz. projektno nalogo.

MZ, 2. letnik, redni: Super. Želim si, da bi bili vsi prof. takšni. Ocena 10+!!! Naučila nas je življenje gledati in sprejemati na popolnoma drugačen način. Želim si še kakšno njeno predavanje. Mogoče kakšno delavnico.

MZ, 2. letnik, redni: Predavanja so mi zelo razširila obzorja tako na profesionalnem kot tudi na osebnem področju. Menim, da je dr. Mulej odlična pridobitev za celotno fakulteto, in srčno upam, da bomo tudi v prihodnje sodelovali. Dr. Mulej je izjemna oseba, predavateljica, profesorica in pedagoginja.

MZ: Strokovno, zanimivo, pritegne k sodelovanju.

MZ, 2. letnik: Predavanja so bila zelo zanimiva in temeljila na sodelovanju študentov. Vsak je imel možnost izraziti svoje mnenje, ki so mu sledile debate. Predavateljica je posegala na različna področja in nas spodbujala, da smo o stvareh naprej razmišljali tudi po koncu predavanj.

MZ: Zelo zanimivo in strokovno predavanje z veliko širine in globine. Čudovit oseben pristop, ki po načinu spominja na Jay Liebowitz-a. Pozitivno in spodbujevalno ozračje za razvoj in izražanje potencialov in kreativnosti.

MZ, 2. letnik, redni: Predavanja so super. Vsebine so zelo nazorno predstavljene. Veliko diskutiramo, se pogovarjamo, pogledamo kakšen film, praktični primeri iz prakse, upoštevanje mnenj – nobeno mnenje ni napačno. Super je. Vsa predavanja bi lahko bila takšna.

MZ, 2. letnik, redni: Profesorica je polna znanja in predvsem splošno razgledana. Na trenutke deluje nedostopno in vehementno, vendar vedno pripravljena pojasniti tematiko. Všeč mi je njena energija, ki jo pogrešam pri mnogih mlajših predavateljih.

MZ, 2. letnik, redni: Izredno zanimiva predavanja, ki vsakemu posamezniku na podlagi odprtega pristopa k različnim načinom razmišljanja širijo obzorja in zavedanje o sebi in svoji okolici sploh. Odlična povezava teoretičnih pristopov s primeri iz prakse in vsakdanjega življenja.

MZ: Predavanje je bilo izredno zanimivo, saj je predavateljica nazorno prikazala teoretična spoznanja v praksi. Vsa vprašanja študentov je plastično prikazala s primeri in utemeljila s teoretičnimi spoznanji. Želim si še več takšnih predavateljev!

MZ, 1. letnik, redni: Zanimive teme, dobra razlaga strokovnih izrazov, zanimiva predavanja.

MZ, 2. letnik, redni: Strokovno podkovana profesorica je s svojim znanjem zelo navdušila in pritegnila mojo pozornost na predavanjih, ki so bila zelo zanimiva in nikoli dolgočasna. Izvedba vredna vse pohvale.

MZ, 2. letnik, redni: Izredna predavateljica, podala ogromno zanimivega znanja, kakovostna – skratka vsa pohvala; še več takih predavateljev.

MZ: Doc. dr. Lucija Mulej je predavala zelo doživeto, zanimivo, poudarjala je bistvo vsebine. Popestrila svoje predavanje z ogledom kratkega filma, dosti razpravljanja in podajanja svojega mnenja.

MZ, 2. letnik, redni: Zelo pohvalno in kvalitetno predstavljena tema.

MZ, 1. letnik, redni: Izredna oseba, predavanja podajana ekstremno zanimiv način, od katerega odneseš ogromno. Oseba, ki ti daje ogromno inspiracije in volje do dela, pa čeprav je to lahko izredno naporno.

MZ: Neverjetna energija in obilica znanj. Prava dinamika. Aktivno vzdušje. Super.

MZ, 1. letnik, redni: Zanimivo podajanje znanja.

MZ, 1. letnik, redni: Super, sproščeno, zanimivo.

MZ, 1. letnik, redni: Pestro in zanimivo.

MZ: Izjemen pristop in »bogata« predavanja s polno pozornostjo do vsakega posameznika.

MZ, 1. letnik, redni: Vse spoštovanje predavateljici nad njenim znanjem in podajanjem znanja!

MZ, /, redni: Zanimiva predavanja z vključevanjem primerov iz prakse in pojasnitvijo kvalitativnega raziskovanja skozi primere iz prakse.

MZ, 2. letnik, redni: Predavanja zanimiva, v smislu iskanja neznanja pri študentih. Namesto spodbujanja komunikacije, je z zavrnitvami in nasprotovanjem našim komentarjem – mnenj kmalu bilo še malo takih, ki bi upali še kaj zinit (razen nekaj tistih, kjer je bila očitna obojestranska simpatija). Zelo usposobljena predavateljica, pokazala nam je širino poznavanja svojega področja. Odnos do študentov pa je bil zelo vzvišen. Na koncu smo se le ujeli in je tudi predavateljica spremenila pristop do nas. Na vprašanja po mailu je profesorica zelo ažurno odgovorila. Pogrešala sem literaturo, kakšne slide, le zapiski iz predavanj.

MZ: Je zanimiva, vendar zahtevna, ker če si že hotel kaj vprašat si moral pazit, da si pametno vprašal.

MZ, 1. letnik, redni: Z izvedbo predmeta sem bila nekako srednje zadovoljna. Zame prehitra razlaga, nisem mogla ravno najbolj slediti.

MZ, 1. letnik, redni: Veliko sodelovanja, torej nič suhoparnosti.

MZ, 1. letnik, redni: Predavanja dr. Mulejeve so bila zelo zanimiva, način prenosa informacij dobro prilagojen publiki. Naučila nas je pomena raziskovanja, na zelo dober in najbolj učinkovit način nam je predstavila pomen svojega predmeta (na podlagi primerov).

MZ, 1. letnik, redni: Predavateljica ni primerna za pedagoško, andragoško delo oz. predavanja na fakulteti. Snov podaja nepovezano, zapiski, ki smo sijih lahko ustvarili, so praktično neuporabni. Skače s temo na temo, razpravlja o 10 stvari hkrati, tudi takšnih, ki nimajo veze s predmetom. Dobro je, da svoja predavanja vsaj delno poveže s filmi s področja znanstvenega raziskovanja.

MZ, 1. letnik, redni: Menim, da so bila predavanja in vaje pri tem predmetu dobro zastavljena in izvedena, kar pa je najbolj pomembno – bila so zanimiva.

MZ, 2. letnik, redni: Zanimiva predavanja podkrepljena tudi s filmskim materialom.

MZ: Dr. Mulejeva je zelo zanimiva že kot osebnost in je s svojim pristopom precej pritegnila našo pozornost. Dojel sem smisel predmeta, usvojeno.

Vaš partner za odpiranje razvojnih potencialov
© 2023 Molga | Vse pravice pridržane | Web produkcija: Studio Creadrom